Een camper huren via Camperlink

test
Camper huren?

Een camper huren via Camperlink is geschikt voor elke doelgroep. Of u nu reist met jonge kinderen, gepensioneerd bent of met zijn tweeen er opuit wilt trekken, iedereen kan een camper huren bij Camperlink! Ons aanbod varieërd van compacte buscampers tot de wat grotere intergraal of alkoofcampers. Al onze campers zijn compleet uitgerust met een comfortabele inrichting, complete inventaris en is van alle gemakken voorzien zoals een zonneluifel, koelkast, tafel en stoelen. Kortom, u kunt direct vertrekken naar uw vakantiebestemming.

Camper aanbod 

Camper huren

test
camper huren via Coolcampers

Camperlink heeft unieke compacte buscampers in verschillende types onder verdeelt; van Hyundai H200, Mercedes Vito, Renault Trafic, en het grotere broertje de Mercedes Sprinter of bijvoorbeeld een alkoof camper. Onze betaalbare campers zijn van alle gemakken voorzien. Een camper huren bij een betrouwbare organisatie met kennis en ervaring opgebouwd via dochteronderneming Coolcampers.nl. Op de overzichtspagina staan diverse mogelijkheden waarop u campers kunt zoeken. Zo kunt u zoeken en filteren op het aantal slaapplaatsen, de opties die een camper heeft en de standplaats.

Ervaar het avontuur; 

Reizen met een camper geeft vrijheid doordat je niet vast zit een één locatie. Zoek het avontuur op, zwerf langs unieke plekjes en kampeer op mooie idyllische plaatsen. Camperlink zorgt ervoor dat elke camper comfortabel is uitgerust en compleet is ingericht met alle denkbare inventaris. Let's go on a roadtrip! 

Get inspired.. kom alvast in stemming en bekijk inspirerende foto's van avonturiers die jou voorgingen. Welke type camper past het beste bij jou? U kunt onze website van Coolcampers ook bekijken om alle types goed te vergelijken. 

Travel the world met de campers van Camperlink en Coolcampers. 

Waarom een camper huren via Camperlink?

test
Camper huren met ANBW pechhulp Europa
  • Camper huren met een All-Risk camper verzekering;
  • Camper huren met een ANWB pechhulp service in geheel Europa
  • Camper huren met een compleet keuken inventaris en buiten uitrusting;
  • Camper huren bij een betrouwbare organisatie;
  • Camper huren met onbeperkt aantal kilometers vanaf 14 dagen;
  • Camper huren zonder verplichte ophaal- of inleverdag, waarbij 1 huurweek ook echt 7 dagen is;
  • Camper huren met duidelijke en betaalbare huurprijzen, geen onverwachte kosten achteraf; 
  • Er bij ons óók een hond(je) gratis mee mag.

 Reserveer nu

test
Open huis, kijk dag bij onze loods

Zaterdag 5 maart OPEN HUIS in Nijkerk! Welkom van 11:00 - 15:00 uur

Lees ons BLOG

test
Blog Coolcampers en Camperlink

Een leuk, informatief blog over het reizen met een camper, tip's en trick's, spannende reisverhalen met linkjes naar de mooiste plekken. Gast-bloggers en ook wij gaan al onze ervaringen, mooie reizen en bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen geven via ons blog. We zijn nieuw op bloggers-gebied, heb je op of aanmerkingen, tips en iedeeën, laat het ons weten! Volg je ons

Lees ons blog

Huidige afbeelding

 

Zoek uw huur-camper

     Aantal sterren
  1 ster 4 sterren
  2 sterren 5 sterren
  3 sterren    
  Aantal personen
  Van Tot