Camper link

Blogs

Op deze pagina vindt u allerlei blogs geschreven door onze medewerkers, die de laatste ontwikkelingen goed in de gaten houden en deze graag met u delen. Wilt u zelf een blog plaatsen op onze website dan is dat zeker mogelijk, neem contact met ons op en mogelijk word uw blog goed gekeurd.

Wat zijn blogs?

Een blog is een tekstartikel dat online te lezen is. Je kunt het vergelijken met een artikel uit een magazine, maar dan online. Een blog wordt vaak persoonlijk geschreven door de auteur waarbij een bepaald onderwerp besproken wordt. Daarnaast heb je als bezoeker de mogelijkheid om te reageren op een bericht.

Zelf een blog aanleveren

Natuurlijk is het wel belangrijk dat uw blog enigszins relevant is aan onze website, zorg ervoor dat u een goed onderwerp heeft waarover u wilt schrijven en waar genoeg over te schrijven is. Tevens is het belangrijk om te weten wat uw doel is; mensen entertainen, iets leren of wilt u de lezers overtuigen? Focus u tijdens uw schrijfproces op uw doelstelling om het verhaal gemakkelijk structuur te geven. Bedenk ook goed wat uw doelgroep is en of het onderwerp én uw doelstelling interessant genoeg is voor uw doelgroep.

Bekijk al onze blogs

afbeelding New Zealand by Camper
Vakantie
Search@2

Veelzijdige vakanties

Deze zomer is op vakantie gaan in eigen land erg populair. Mensen zoeken massaal de campings, vakantieparken, de Nederlandse eilanden en natuurlijk het strand op.

Lees verder
Vakantie
Search@2

Kamperen populairder dan ooit

Hoewel de zomervakantie voor de meeste Nederlanders in de zomer van 2020 een stuk minder leuk is dan eerdere jaren, hoeft het natuurlijk geen slechte

Lees verder
Kinderen op vakantie
Vakantie
Search@2

Kindvriendelijke vakantie

Een kindvriendelijke vakantie betekent dat niet alleen de kinderen het naar hun zin moeten hebben. Ook de ouders moeten kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

Lees verder