Camper link

De mooiste plekken voor Canada tijdens je rondreis

Deel artikel

Wie droomt er nu niet om een mooie rondreis te maken met een camper. Er zijn prachtige landen te vinden waar je zo’n heerlijke reis kunt maken. Een van die landen is Canada. Een groot land met prachtige steden, indrukwekkende natuur en veel plekken waar je je ogen uitkijkt. Het land, of een deel van het land, is prima te verkennen met een camper, die je op veel plekken in Canada kunt huren. Mocht jij kiezen voor een rondreis door Canada, dan mag je deze prachtige plekken eigenlijk niet missen.

Banff National Park

Een van de meest indrukwekkende nationale parken van Canada is Banff National Park. Dit nationale park bevat onder andere de prachtige plekken Bow Falls, Lake Minnewanka en Surprise Corner. Prachtige meren liggen hier tussen indrukwekkend mooie bergen. Je kunt er voor kiezen om dit nationale park te bezoeken met een gids, of zonder gids. Je maakt de tocht helemaal compleet door nog een mooie safari onder begeleiding van een gids te doen.

Okanagan Valley

Okanagan Valley is een regio waar je glooiende bergen en heuvels ziet, die afgewisseld worden met uitgestrekte wijngaarden. Hier worden misschien wel de beste wijnen van Canada gemaakt. Het is dan ook heel leuk om in deze regio een wijnproeverij te doen. Als de wijn goed bevalt kun je ook een paar flessen meenemen voor thuis. Je kunt vanuit hier ook een mooie ranch bezoeken of een kijkje nemen bij de maisvelden, die ongekend groot zijn.

Vancouver

Een van de mooiste steden van het land is Vancouver. Het is een echte metropool waar honderdduizenden mensen wonen. Je kunt deze stad op een hele leuke manier verkennen door een ticket voor de hop on hop off bus te kopen. Je komt dan langs alle leuke highlights van Vancouver. Een stop bij het bekende Chinatown mag natuurlijk niet ontbreken.

Of je nu tijdens de zomervakantie of buiten het seizoen naar Canada gaat voor een mooie rondreis, je zult er geen spijt van krijgen.

Gerelateerd nieuws

camper reis door Noord Amerika
Vakantie

Camper reis door Noord Amerika

Rondreizen met een “Mobile Home” zoals de Amerikanen een Camper noemen. De vrijheid van het zelf uitstippelen van een route door dit prachtige land. Een

Rondreis door Australië
Vakantie

Rondreis door Australië

Een rondreis door Australië met een camper, wat een genot. De vrijheid van eigen vervoer en het zelf kunnen plannen van de vakantie. En de