Camper link

Stel je voor dat je op een dag midden in juli in de tuin zit te genieten van de zon. Ineens begint het te kriebelen: je wilt op vakantie. Nu zijn er verschillende dingen die je kan doen. Je kan met het vliegtuig naar een ver land of je kiest ervoor om naar auto huren Rotterdam West te gaan en te rijden naar jouw vakantiebestemming. Echter stopt hier de keuze nog niet; zo kan je er ook voor kiezen om met de camper op vakantie te gaan.

Camper

Het fijne aan een camper is dat het een huis op wielen is. Je hebt de gehele reis alles bij je en je hoeft maar een keer je koffer uit te pakken. Zodra alles is opgeborgen, kan je zorgeloos genieten van jouw vakantie. Zeker als je met kinderen op vakantie bent, is het erg handig dat je altijd een wc bij je hebt zodra je de weg op gaat. Het hebben van een camper biedt dus enorm veel vrijheid, maar dit kan ook worden beperkt zodra het erg druk is. Zodra campings namelijk bezet zijn, zal dit het vinden van een staplaats al snel moeilijk maken. Zorg er dus voor dat je op tijd reserveert. Ook kan het rijden in een camper een uitdaging zijn. Zeker door drukke steden kan het lastig zijn zo’n grote wagen tussen alle auto’s door te manoeuvreren.

 

 

Vliegtuig

Op vakantie gaan met het vliegtuig wordt al snel als een makkelijke en luxe optie gezien. Je hoeft namelijk zelf vrij weinig te doen tijdens de reis, alleen te wachten tot je op de bestemming aan komt. Daarnaast is vliegen ook erg snel. Als je naar een verre bestemming wilt, is dit dus vaak een goede optie. Denk er echter wel aan dat vliegen gepaard gaat met de nodige CO2 uitstoot en daardoor niet goed is voor het milieu. Als je dus kiest om met het vliegtuig op vakantie te gaan, is het belangrijk dat je goed nadenkt over de voor- en nadelen.

 

 

auto

Het grootste voordeel aan op vakantie gaan met de auto is dat je overal kan stoppen en parkeren, in tegenstelling tot met een camper. Een auto is namelijk veel kleiner en wendbaarder. Met een huurauto van auto huren Rotterdam Zuid kan je je gemakkelijk verplaatsen in de steden. Houd er wel rekening mee dat een huurauto natuurlijk geen huis op wielen is en er hierdoor ook extra kosten zijn voor een accommodatie.