Camper link

Dit zijn de leukste campings in het noordoosten van Spanje

Deel artikel

Spanje is een echt vakantieland. Het land heeft prachtige regio’s om vakantie vieren. Mooie eilanden, prachtige regio’s in het binnenland, maar zeker ook kilometerslange stranden. Bovendien is Spanje ook een echt kampeerland. De populaire regio’s hebben veel leuke campings, van groot tot klein. Hou je van kamperen, dan zit je in dit land goed. Het noordoosten van Spanje is zo’n regio. Aan de Costa Brava bijvoorbeeld vind je tal van leuke campings om tijdens de zomervakantie te verblijven. Wij zetten de leukste campings voor je op een rij.

El Delfin Verde

De camping El Delfin Verde in de plaats Torroella de Montgri is al jaren een enorm populaire camping aan de Costa Brava. De camping biedt ruim 1.500 plaatsen, verdeeld over losse plekken waar je je eigen camper, caravan of tent kunt neerzetten of instapklare verblijfplaatsen. De camping beschikt over meerdere fijne zwembaden, een groot sportpark en bovendien ligt de camping direct aan zee. Voor jong en oud is dit een camping waar je heerlijk vakantie kunt vieren.

Camping Tucan

In de populaire badplaats Lloret de Mar vind je Camping Tucan. Een hoogwaardige camping die niet enorm groot, maar wel erg gezellig is. Het is een camping die bekend staat om het plezier wat kleine kinderen tot volwassen mensen hier kunnen hebben. Alle faciliteiten die je nodig hebt zijn aanwezig op deze camping, en met een aantal leuke steden en dorpen in de buurt hoef je je hier nooit te vervelen. Op Camping Tucan zul je een heerlijke vakantie in Lloret de Mar beleven.

Cala Gogo

Camping Cala Gogo is een echte topcamping in de populaire badplaats Platja d’Aro. De camping beschikt over uitgebreide faciliteiten, zoals een uitgebreide supermarkt, verschillende fijne zwembaden en zelfs een eigen fietsverhuur. Ook aan de kleintjes is gedacht, want het animatieteam zorgt ervoor dat kinderen hier iedere dag allerlei leuke activiteiten kunnen doen. In de buurt van de camping vind je bovendien het grote waterpark Aquadiver. Vanuit de camping gaat een gratis shuttlebus die meerdere keren per dag op en neer rijdt.

Wil jij heerlijk kamperen in het noordoosten van Spanje, dan kun je vliegen naar Barcelona of Girona. Van deze beide vliegvelden is het mogelijk om met je huurauto zelf naar je camping te rijden. Vanaf dat moment kan het genieten beginnen. Fijne vakantie!

Gerelateerd nieuws

camper reis door Noord Amerika
Vakantie

Camper reis door Noord Amerika

Rondreizen met een “Mobile Home” zoals de Amerikanen een Camper noemen. De vrijheid van het zelf uitstippelen van een route door dit prachtige land. Een

Rondreis door Australië
Vakantie

Rondreis door Australië

Een rondreis door Australië met een camper, wat een genot. De vrijheid van eigen vervoer en het zelf kunnen plannen van de vakantie. En de