Camper link

Geniet van de mooie westkust van Amerika

Deel artikel

Amerika is een land dat enorm veel te bieden heeft. Niet alleen is het een land vol met prachtige steden, het is bovendien een land met prachtige natuur en indrukwekkende bezienswaardigheden. De westkust van Amerika is zo’n regio. Je vindt hier prachtige routes om te rijden om zo het land op een leuke manier te ontdekken. Stippel je route uit, vraag een visum voor Amerika aan en jouw reis kan beginnen. Een trip door westen van Amerika zul je niet snel vergeten.

Grote steden

Tijdens je rondreis door het westen van Amerika kom je een aantal prachtige steden tegen. Zo mag een bezoek aan de steden Los Angeles, San Francisco en Las Vegas niet ontbreken. Het is een flink stuk rijden tussen deze steden, maar het is dubbel en dwars de moeite waard. Het is aan te raden om bij het bezoeken van deze steden meerdere dagen uit te trekken om de steden goed te bekijken. Aan een dag heb je vaak niet genoeg.

Prachtige nationale parken

In deze regio vind je ook prachtige nationale parken die je kunt bezoeken. In veel van deze parken kun je met je camper de mooiste plekken gaan bekijken. Enkele voorbeelden van nationale parken die het bezoeken waard zijn, zijn Yosemite Park en de Grand Canyon. Veel van deze nationale parken liggen op de route tussen de verschillende grote steden, zodat je je route er niet op hoeft aan te passen. Let er op dat de toegang van deze parken in de meeste gevallen niet gratis is.

Mooie rondreis

Om op een leuke manier deze kant van Amerika te ontdekken, kun je op verschillende manieren gaan reizen. Je kunt meegaan met een georganiseerde rondreis, maar je kunt ook zelf alles boeken, of een fly drive reis maken. Bij een fly drive reis door Amerika boek je je vliegticket, vervoer en verblijfplaatsen, en ga je zelf de hele route afleggen.

Gerelateerd nieuws

camper reis door Noord Amerika
Vakantie

Camper reis door Noord Amerika

Rondreizen met een “Mobile Home” zoals de Amerikanen een Camper noemen. De vrijheid van het zelf uitstippelen van een route door dit prachtige land. Een

Rondreis door Australië
Vakantie

Rondreis door Australië

Een rondreis door Australië met een camper, wat een genot. De vrijheid van eigen vervoer en het zelf kunnen plannen van de vakantie. En de