Camper link

Kamperen populairder dan ooit

Deel artikel

Hoewel de zomervakantie voor de meeste Nederlanders in de zomer van 2020 een stuk minder leuk is dan eerdere jaren, hoeft het natuurlijk geen slechte zomervakantie te zijn. Nu veel mogelijkheden voor vakanties geen optie meer zijn vanwege de corona uitbraak, gaan veel mensen juist op zoek naar alternatieven. Een van die alternatieven is een kampeervakantie. Er worden records aan tenten verkocht bij online webshops en daarnaast worden er steeds meer caravans en campers verkocht. Wij hebben verschillende adviezen wanneer je op vakantie gaat met de camper of caravan. 

Een nieuwe camper of caravan kopen?

Ga jij een nieuwe camping of caravan kopen? Dan wil je er zeker van zijn dat je iets van goede kwaliteit koopt, zodat je er nog vele jaren mee vooruit kunt. Misschien pas jij je deze zomer aan, maar doordat je het zo leuk vindt wil je het in de toekomst wel nog vaker gaan doen. En wanneer dat niet het geval is dan kun je de caravan of camper ook weer verkopen wanneer die nog een goede waarde heeft. Huren is natuurlijk ook een optie indien je er zeker van bent de camper of caravan niet nog vele jaren te gebruiken. 

Om een indruk te krijgen van de waarde van de camper of caravan over tijd, is het belangrijk om goed te kijken naar de duurzaamheid van de onderdelen. Zit er bijvoorbeeld een keuken of ander sanitair in? Wat voor kwaliteit heeft deze en met wat voor materialen is het gemaakt? Het is een goed teken wanneer het is gebouwd met solid surface materiaal. Dit is een zeer duurzaam materiaal dat de waarde goed behoudt over tijd en daarnaast is het van hoge kwaliteit, ook bij gebruik en om het schoon te houden.  

Bereid je vakantie goed voorAllereerst is het natuurlijk belangrijk om je vakantie goed voor te bereiden en alle spullen mee te nemen wanneer je op vakantie gaat. Zie deze handige checklist met alles wat je nodig hebt voor je vakantie. Maar vergeet deze zomer ook niet om goed te controleren waar je het beste wel en niet naartoe kan. Zo klein je de kans zoveel mogelijk dat er ergens problemen ontstaan door kleine uitbraken of doordat je ergens zodoende moet aanpassen dat je nog amper van je vakantie kunt genieten.

Gerelateerd nieuws

camper reis door Noord Amerika
Vakantie

Camper reis door Noord Amerika

Rondreizen met een “Mobile Home” zoals de Amerikanen een Camper noemen. De vrijheid van het zelf uitstippelen van een route door dit prachtige land. Een

Rondreis door Australië
Vakantie

Rondreis door Australië

Een rondreis door Australië met een camper, wat een genot. De vrijheid van eigen vervoer en het zelf kunnen plannen van de vakantie. En de