Camper link

Kindvriendelijke vakantie

Deel artikel

Een kindvriendelijke vakantie betekent dat niet alleen de kinderen het naar hun zin moeten hebben. Ook de ouders moeten kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Wanneer je tegen iemand zegt dat je met je kinderen een verre reis wil maken is wordt dat meestal direct afgeraden. Maar echt, een verre reis maken met kinderen is het mooiste dat er is. Boek je verre reis via een reisorganisatie die bekend is met het organiseren van een familie vakantie en je hebt de mooiste vakantie van je leven. De personen die deel uitmaken van het team van een reisbureau gericht op familievakanties heeft meestal zelf meerdere reizen met kinderen gemaakt en weten daardoor precies waar je op moet letten bij het boeken van een kindvriendelijke vakantie. Zo laat jij jullie kinderen kennismaken met de wereld en zijn bevolking en zie jij die wereld door de ogen van jouw kinderen.

Een kindvriendelijke vakantie met jonge kinderen of met pubers?

Als je met jonge kinderen op vakantie gaat heeft je vakantie toch een iets andere vorm dan wanneer je met wat oudere kinderen, de pubers, op vakantie gaat. Bij jonge kinderen kunnen de kinderen vaak in de slaapkamer van de ouders slapen of in een aanleun kamer. Pubers willen dat vaak niet meer, voor hen is het fijner als ze een eigen kamer hebben zodat ze zich even kunnen terugtrekken als dat nodig is. Bij kleine kinderen mag tijdens een kindvriendelijke vakantie een klein zwembad of pierenbad niet ontbreken. Bij oudere kinderen mag WiFi niet ontbreken. Oudere kinderen willen graag alles delen met de wereld en YouTube is voor hen onmisbaar! Het team van de reisorganisatie weet hier alles van. Geef vooraf aan wat de interesse is van elk lid van het gezin en je geniet gegarandeerd van een kindvriendelijke vakantie.

Genieten van een vakantie in Europa of ver daarbuiten

Wil je liever met de auto op vakantie dan kun je in Nederland of Europa prima met kinderen een kindvriendelijke vakantie vieren. Kleine kinderen zijn al gauw tevreden met een speeltuin, het strand of een zwembad. Voor hen zal het niet veel uitmaken waar ze slapen. Maar ouders zijn niet zo gauw tevreden. Zij willen een veilige accommodatie voor de kleintjes. Het team van de reisorganisatie bekijk vooraf of de accommodaties voor gasten voldoen aan de veiligheidseisen en wensen van de gasten. Geen stopcontacten waar ze iets in kunnen steken maar wel een kinderstoel of kinderbedje als daarom wordt gevraagd. Zo kun je met de hele familie genieten van een kindvriendelijke vakantie en hoef jij je nergens zorgen om te maken.

Mooie en interessante vakantiebestemmingen voor een vakantie met kinderen zijn er genoeg

Als je met kinderen een verre reis wilt maken zijn er meer dan genoeg vakantiebestemmingen. Wanneer jij de vakantiereis boekt bij een reisorganisatie die alles weet van een kindvriendelijke vakantie vermaken de kinderen én de volwassenen zich overal uitstekend. Wat dacht je van Curaçao? Altijd zon, een heldere blauwe, zeer rustige zee en prachtige accommodaties. Ook Thailand is een van de meest bezochte landen voor een familievakantie. Kinderen kijken hun ogen uit op de Thaise eilanden en de parelwitte stranden. Hier vind je ook de meest luxe vakantieresorts.

Gerelateerd nieuws

camper reis door Noord Amerika
Vakantie

Camper reis door Noord Amerika

Rondreizen met een “Mobile Home” zoals de Amerikanen een Camper noemen. De vrijheid van het zelf uitstippelen van een route door dit prachtige land. Een

Rondreis door Australië
Vakantie

Rondreis door Australië

Een rondreis door Australië met een camper, wat een genot. De vrijheid van eigen vervoer en het zelf kunnen plannen van de vakantie. En de