Camper link

Lekker op vakantie met een korte broek

Deel artikel

Als je op vakantie gaat naar de zon wil je natuurlijk geen lange broek dragen. Door het warme weer is een korte broek geen overbodige luxe. Natuurlijk wil je niet zomaar een korte broek kopen. Een broek die slechts één seizoen mee gaan zijn naar verhouding vaak te duur. Kies daarom voor een  korte broek die duurzaam is en lang mee gaat.

Korte broeken komen in verschillende maten, kleuren en modellen. Door het merk dat de broek produceert zit er vaak ook een verschillende prijsklasse aan. Echter zitten niet alle broeken even fijn en dat wil je natuurlijk niet op vakantie. Waar de een voor 30 á 50 euro een korte broek haalt, besteed de ander een stuk meer aan zijn korte broeken. Wanneer je iets meer besteed koop je een korte broek die meerdere vakanties mee gaat. Het verschil zit in de kwaliteit van de stof die gebruikt wordt voor deze broeken. Wanneer je een goedkopere kwaliteit koopt kan het zijn dat de stof niet genoeg ademt, hierdoor heb jij vaak last van zweet op jouw vakantie. Voor de een is dit niet erg, voor de ander een stuk vervelender is. Daarnaast zijn niet alle stoffen even zacht en dat merk je bij het dragen.  Een voorbeeld van een korte broek van goede kwaliteit is een korte broek van Jacob Cohen. Hieronder lichten wij twee varianten uit die jij op vakantie kan dragen!

Bermuda’s

Bermuda’s zijn korte broeken die, als je ze op de juiste maat koopt, niet over de knieën komen. De naam van de broek komt voort uit het eiland Bermuda, ook wel bekend van de Bermudadriehoek. Deze broeken waren razend populair onder de lokale bevolking door het tropische klimaat. Tegenwoorden zijn deze broeken over de hele wereld verkrijgbaar.

Jeans

Natuurlijk kent iedereen de term ‘jeans’ wel, dit zijn namelijk spijkerbroeken. Hoewel de jeans in Nederland over het algemeen een lange broek is, zijn er ook veel korte broeken verkrijgbaar. Deze korte broeken zijn gemaakt van spijkerstof, wat een dikkere stof is. Voor op vakantie is het van belang om te bekijken of deze broek in het warme weer volstaat.

Wil je een kwaliteitsbroek kopen? Bekijk dan de broeken van Jacob Cohen. Zij beschikken zowel over de bermuda’s als jeans.

Gerelateerd nieuws

camper reis door Noord Amerika
Vakantie

Camper reis door Noord Amerika

Rondreizen met een “Mobile Home” zoals de Amerikanen een Camper noemen. De vrijheid van het zelf uitstippelen van een route door dit prachtige land. Een

Rondreis door Australië
Vakantie

Rondreis door Australië

Een rondreis door Australië met een camper, wat een genot. De vrijheid van eigen vervoer en het zelf kunnen plannen van de vakantie. En de