Waar ga jij dit jaar met de camper heen?

Waar ga jij dit jaar met je camper heen?

Het voordeel van reizen met een camper is dat je vrijwel overal heen kan. Op zoek naar een leuke plek in Zuid-Spanje, de bergen van Oostenrijk of gewoon in ons eigen Zeeland? Geen probleem. Je rijdt er heen en zoekt een plekje. Helaas zijn niet altijd alle vakantieparken beschikbaar en kun je niet terecht op het vakantiepark van jouw keuze. Je doet er verstandig aan om van te voren goed te zoeken naar de bestemming die volledig aan jouw wensen voldoet, zodat je alvast een reservering kan maken.

Frankrijk en Spanje populair

Frankrijk en Spanje zijn zeer populaire bestemmingen voor toeristen die met de camper op pad gaan. De afstand is relatief kort want je kunt binnen 24 uur op de mooiste plekken zijn. Met name de westkust van Frankrijk is erg populair, maar ook het zuidelijke deel aan de Middellandse zee is erg in trek bij mensen met een camper. Ook in Spanje zijn er regio’s die erg geschikt zijn voor het reizen met een camper. Als je vanuit Frankrijk Spanje binnen komt rijden kom je al snel langs de Costa Brava en vervolgens de Costa Blanca. Aan deze kuststroken zijn er veel campings en vakantieparken te vinden die plekken bieden voor mensen met een camper. Deze toeristische omgeving biedt daarnaast veel mogelijkheden om lekker van het land of de omgeving te genieten.

Vooraf vakantiepark reserveren

Wil je er zeker van zijn dat je een plekje krijgt op het vakantiepark van jouw dromen? Wees dan slim en boek van te voren een plek. Op verschillende websites kun je een overzicht vinden van alle goed bezochte vakantieparken door heel Europa, en zelfs een reservering te maken als jij hét vakantiepark gevonden hebt dat je zocht. Zo kun je zonder stress je reis tegemoet gaan, zonder dag je je druk hoeft te maken dat de camping vol is. Goede reis!