Camper link

Zoveel redenen om een gekleurde fietstas te kopen!

Deel artikel

Een gekleurde fietstas kopen heeft heel wat voordelen. Als je dus nog geen fietstas hebt, dan is het de moeite waard om het te overwegen. Maar waarom is het kopen van een gepersonaliseerde fietstas zo belangrijk? We vertellen het je!

Een gekleurde fietstas helpt je je fiets herkennen

Op het eerste zicht lijkt het niet zo moeilijk om je eigen fiets te herkennen, want je weet immers waar je hem geplaatst hebt. Soms moet je je fiets echter laten staan op een plek waar veel andere fietsen samen staan. In dat geval kan het erg lastig zijn om meteen je fiets te herkennen. Veel fietsen lijken sterk op elkaar. Het gevolg hiervan is dat je heel wat tijd zal kwijt zijn aan het zoeken van je fiets. Dit kan je vermijden door een gekleurde fietstas te kopen. Door je fietstas te personaliseren zal je fiets meteen in het oog springen, zeker als je kiest voor een flashy kleurtje. Je bespaart jezelf hiermee heel wat tijd en zorgen!

Gratis reclame voor je bedrijf

Een gepersonaliseerde fietstas heeft een groot voordeel voor mensen met een eigen bedrijf. Door het logo van je bedrijf op je fietstas te laten zetten, zorg je voor meer zichtbaarheid van je bedrijf. Zeker als je je fiets erg veel gebruikt. Reclame is tegenwoordig erg duur, dus als je op die manier je bedrijf zichtbaarder kan maken, dan is dit zeker mooi meegenomen!

Geef meer persoonlijkheid aan je fiets

Een gekleurde fietstas kopen is een goede manier om meer persoonlijkheid te geven aan je fiets. Dat is belangrijk, want op die manier kan je nog meer genieten van je fiets. Een persoonlijke touch kan je zelfs motiveren om je fiets vaker te gebruiken en dat is goed, want fietsen is erg gezond!

Altijd handig om te hebben

Een fietstas is zeker geen overbodige luxe, want het zorgt ervoor dat je makkelijk spullen kan opbergen onderweg. Zelfs als je geen boodschappen gaat doen in de winkel, komt het van pas. Je kan er je nodige werkspullen in opbergen of gewoon je jas als je het te warm hebt. Een fietstas komt in allerlei situaties handig van pas en is daarom voor iedereen aangeraden. Een vrolijke fietstas zal niet alleen erg handig zijn, maar ook stijl toevoegen aan je fiets. Een leuk extraatje!

Bron: Clarijs Fietstassen

Gerelateerd nieuws

camper reis door Noord Amerika
Vakantie

Camper reis door Noord Amerika

Rondreizen met een “Mobile Home” zoals de Amerikanen een Camper noemen. De vrijheid van het zelf uitstippelen van een route door dit prachtige land. Een

Rondreis door Australië
Vakantie

Rondreis door Australië

Een rondreis door Australië met een camper, wat een genot. De vrijheid van eigen vervoer en het zelf kunnen plannen van de vakantie. En de